[分享] 斯佩克特集团Omers办公室

Spector Group has designed the offices of pension fund Omers located in New York City.
斯佩克特集团设计了养老基金Omers的办公室坐落在纽约市。

Looking to increase connectivity and provide a fresh aesthetic, Spector Group’s design focused on the strategic layout of Omers’ new three-floor Park Avenue offices.  Separating work areas from main meeting and social zones, the “hub” of the office is concentrated on the middle floor with reception, conference rooms and a café encouraging interaction and collaboration.  Angled lighting set against a complimenting carpet layout highlights the deconstruction of linearity throughout the entire office, while an interconnecting stair, accented with a modern chandelier and marble steps allows employees to easily traverse the space.
增加连接和提供一个新鲜的审美,斯佩克特集团的设计关注的战略布局Omers三层公园大道的新办公室。分离工作区域主要会议和社会区域,办公室的“集线器”中间的地板上集中,接待,会议室和一个咖啡馆令人鼓舞的交互和协作。角度的照明与称赞地毯布局突出线性的解构主义在整个办公室,当一个连接楼梯,用现代吊灯,大理石台阶允许员工轻松地遍历空间。



杭州办公家具二维码